Контактирајте нас+8618653687188

Pretraga

HDPE Non-zamka Seal ravna paketa ili linijaš kutiji ili karton Lineron Roll LDPE

Opis

HDPE non-zamka zapečati ravan paket ili kutiju linijaš ili karton lineron Okreni LDPE niske gustine polietilen kutiju linijaš, karton linijaš ime artikla: kutija linijaš, kutiju linijaš...

Share:

Sadržaj_1

Sadržaj_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

HDPE non-zamka zapečati ravan paket ili okvir linijaš ili karton lineron roll LDPE
Niske gustine polietilen kutiju linijaš, tetrapak linijaš
Naziv artikla: Kutija linijaš, kutija-linijaš, voće, jabuka torbu, kesu, kesu, tetrapak linijaš, kutija unutrašnji torbu, tetrapak unutrašnji, linijaš za kutiju, linijaš za kontejner, brod za karton


Prednost:
1. savršeno za zaštiti sadržaj iz praha, prljava i vlage
2. prilagođeno veličini i dizajnu, možete sa air-izlaz rupe po dizajnu
3. štampanje vašim logotipom je dostupan i
4. ISO 9001 sertifikat
5 više od 20 godina iskustva proizvodnje, porodice u vlasništvu fabrike

Upotreba:
1. plastični karton najlon, nazivaju as'Carton Liners'are koristi voća i povrća uzgajivaиe farmeri, za preradu mesa, živine procesora, ribe procesora, veleprodaje mesari, automobilski proizvođači, Vazduhoplovni, plastične proizvođača, a obrađeni ambalaži hrane da higijenski kartonskoj kutiji u red i osigura proizvodi stignu čist, nov, sigurni i sa minimalnim kvarenja.
2. ovi plastični karton brodovi se može koristiti u kontakt sa hranom, uključujući meso i perad. Plastični karton najlon zaštiti okvir sadržaj od prašina, blato i vlagu.
3. ove pažljivo osmišljene plastični karton brodovi su napravljeni od super jaka, životnu materijala i imaju praktične drawtape da zatvorite i da ih transportujemo.
4. plastični karton najlon veoma su pogodni da se upotrebi kao spoljna ambalaže za masovne proizvode kao što su meso proizvodi, male uloge, praškasti proizvodi.
5 plastičnih karton brodovi su dostupni u širokom dijapazonu materijala, štampanje stilove, jedna boja, oblika i upakovane pojedinačno or'bag u kifli '.


Kako se izmeriti maskara?
Izmeri tvoja kutija (L x W x D) u inčima i koristi sledeću formulu da FBI koji odgovara najbolje.
Linijaš L = kutija L + 2 inča
Linijaš W = kutija W + 2 inča
Linijaš D = okvir za D + ½ (W kutija) + 6 inča


Poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača zamki za hdpe non-zapečati ravan paket ili okvir linijaš ili karton lineron roll ldpe u Kini, Kangle plastika sada donosi vam kvalitetne proizvode iz svoje profesionalne fabrike. Ako ćete da Plastični proizvodi na veliko kvaliteta, proverite citat sa nama sada i prilagođene usluge takođe je ponudio.