Dom > О нама

1.Бриеф инфо

ВЕИФАНГ КАНГЛЕ ПЛАСТИЦС ЦО., ЛТД основана је 1998. године која је специјализована за производњу разних врста пластичних кеса као што су торба за смеће, торба за храну, кесе за пошту, торба за куповину мајица, добротворна торба, торба за отпатке за кућне љубимце, предња плоча.

Са више од 15 година пластичне кесе које чине искуство, ми смо најконкурентнији и високо квалитетни произвођач пластичних кеса у Кини. Веома смо упознати са тржиштем ЕУ и америчким тржиштем као што су ТЕСЦО, ЦАРРЕФОУР, САИНСБУРИ, ВООЛВОРТХС вечерње тржиште и снабдевали су највеће произвођаче ланаца у Сједињеним Државама и Великој Британији у посљедњих 15 година, са ставкама које више не воле производити. Ми можемо снабдевати пластичне кесе и обујмице за смеће, било у својој брендираној штампи, штампаном по вашем умјетничком дјелу или клијентима који се дизајнирају, а ми смо потпуно упознати са квалитетом купца и очекивањима пакирања.

Налазимо се у месту Веифанг у провинцији Схандонг у Кини. Наш годишњи капацитет производње је више од 12.000 метричких тона. Имамо ИСО и БРЦ сертификате и такође смо прошли ревизију фабрике СЕДЕКС, БСЦИ. Врло сте добродошли у посјету, ревизији и инспекцији наше фабрике.
На основу "квалитетних производа, одличне услуге, конкурентних цена и брзих испорука", гарантујемо да ћете добити професионалне производе са најбољим квалитетом, конкурентном ценом и добром продајном услугом.

Ми топло поздрављамо све пријатеље да нас контактирају и искрено се надамо да ћемо заједно остварити много бољу будућност.

2. Наш производ
Наши производи укључују следеће:
Стар поклопац смећа за смеће, торба за храну, торба за куповину мајица, добротворна торба, торба за отпатке за кућни љубимац, торба за пелене за бебе, ПЕ предњи део, ПЕ рукавица, торба за одјећу, кутија за одјећу, делови и сл.

3. Проток производа

4.Оур сертификат
Увек осећамо да је сваки успех наше компаније директно повезан са квалитетом производа које нудимо. Испуњавају захтеве највишег квалитета како су прописане у ИСО9001, БРЦ, СГС смјерницама и строгом систему контроле квалитета, прошли смо ревизију фабрике БСЦИ, СЕДЕКС, СГС.

5. Партнер партнера
Тесцо, Царрефоур, Интерпласт, Хелик, Фастенал

6.Тестинг екуипмент

Испадање дпарт теста Тенстиле тест
Детектор метала

7.Квалитет контроле
Као што имамо ИСО9001 и БРЦ сертификат, успоставили смо темељни КЦ систем.

1) Контрола квалитета сировине и додатне опреме
Нема инструмената за проверу сировине, само сертификат добављача. Израда узорака новог материјала и испитивање узорака да упореде резултат тестирања са старим извештајем. Биће у реду складиштење ако резултати унутар толеранције, Рандом проверавате прибор да задржи неисправне производе из складишта.

2) вредновање налога
Када добијемо нове поруџбине (нови производи уместо понављајућа наруџбина), ако имамо узорке купца, тестирате квалитет у нашој просторији за тестирање и направите запис, а такође направите узорак бројача да поново тестирате како бисте задовољили тест рекорд купаца. Затим пошаљите узорке за потврду. Истовремено, прављење све материјалне мешавине формуле, обрада техничке у фајлу. Масовна производња према нашем техничком запису након потврђивања узорака.

3) мешање материјала
Производни одјел ће радионици показати формулу за мешање материјала на основу техничке документације. ОА ће случајно проверавати.

4) Процес снимања филма
А. Самостална провера: Оператор ће сами проверити ширину филма и нето тежину по метру, а затим гарантовати тачну величину и дебљину.
Б.КА провјерити квалитет филма сваких 2 сата. И попуните податке за провјеру у запису. У овом облику, детаљна спецификација укључујући ширину вреће, дужину, нето тежину, као и толеранцију. КА такође треба да провјери кључно питање о квалитету бродске линије ---- расподјеле снаге физичком провером. КА треба порећи податке унутар толеранције или не, ако не, затражити од оператера да заустави машину и поново се подеси да испуни исправну специацију. Оштећени филмови стављени су у складиште.
Ц. Различити филм дебљине за испитивање одступања ударца, отпорност на отапање, чврстоћа на затезање у просторији за тестирање. Најмање једно померање једнократно тестирање, Резултати тестирања евидентирају и повратне информације релевантном одељењу у времену.

5) контролу квалитета процеса производње врећа.
А. Проверавам. Оператор мора бити тежина нето тежине сваке ролне по електронској величини, како би се гарантовала нето тежина врећа. Доњи печат се такође сам проверава, посебно се промјењује филмски ролл. Све ово путем физичке провере.
Провера Б.КЦ. КА такођер случајно проверава дно заптивања и нето тежину, као и друге предмете за попуњавање записа. Случајно проверавање сваких 2 сата. Ако резултати превазилазе стандард спецификације, од оператора ће бити затражено да заустави машину и подеси се док се не исправља и ради редовно. Кварне вреће су такође биле изоловане за подручје отпада.
Ц. Различите кесе за дебљину различитих машина за испитивање квалитета дна заптивке у просторији за тестирање. Најмање једно померање једном. Резултати тестирања бележе и повратне информације релевантном одељењу.

6) Готовим производима случајно провјеравате прије у складиште.
КЦ мангер ће случајно проверавати све готовости, ако је толеранција већа од стандарда, она ће бити изолована и очишћена. На тај начин, држите све губљене готових производа од складишта.

7) Квалитетно трајање
Имамо трачљивост но.витх 6 цифара на дну сваког спољног картона. То представља производни датум, машина бр. оператора бр., и печатом КА бр. Када се проблем квалитета десио, можемо пратити ову торбу с тракцијом бр.

8) Испитни простор за тестирање
А. Оригинал испитивање квалитета узорка од стране купца.
Испитивање узорака Б.Цоунтер.
Ц.Маин материјално испитивање узорака узорака.
Д.Процесс техника се мења, тестирање узорака
Е.Регуларно тестирање

Све горе Испитивање филма ударца пуцања, отпорности на кидање, отпорности на затезање и чврстоће заптивања на дну најмање једном у свакој смени. Израда података у поређењу са квалификованим стандардима и повратним информацијама за КЦ и производни сектор на време.