Dom > o nama

1. kratak info

WEIFANG KANGLE PLASTIKU CO., LTD je osnovana 1998 godine koji je specijalizovan za proizvodnju raznih vrsta plastičnih kesa, kao što je đubre, hrana torbu, slanja torbe, majica šoping torba, torba za dobrotvorne svrhe, pomazim otpadnih torbe, torbe za pelene bebi, PE kecelju.

Sa više od 15 godina plastičnih kesa vodjenje iskustva, mi smo najkonkurentnija andamp; visokog kvaliteta proizvođača plastičnih kesa u Kini. Mi smo veoma upoznat sa EU i američki tržištu kao što je TESCO, KARFUR, SAINSBURY, a VULVORTS večeru tržište i imaju snabdevam u najveće proizvođače linijaš konzerve u Sjedinjenim Državama i UK poslednjih 15 godina, sa artiklima, oni ne vole da sami proizvodimo. Snabdevamo plastične kese i smeće može najlon ni u svoje brendirani, štampa po tvoj rad, ili sa klijentima po meri dizajna i u potpunosti smo upućena sa kupca kvaliteta andamp; očekivanja za pakovanje.

Nalazimo se u Weifang grad od Shandong u Kini. Nam godišnji kapacitet proizvodnje je više od 12 000 metričkih tona. Imamo dobila certifikate ISO i BRC i prešle su SEDEX, dipl.inž fabrika nadzora. Vi ste vrlo Dobrodošli da posjetite, nadgledanja i inspekciju naše fabrike.
Na osnovu i #39; Kvalitet proizvoda, vrhunsku uslugu, konkurentne cijene i Upitaj Deliveryand #39; garantujemo da ćete primiti profesionalnih proizvoda sa najboljeg kvaliteta, razumna cena i dobra za servis prodaje.

Da li smo toplo Pozdravljam sve prijatelje da nas kontaktirate i iskreno se nadam da oboje budemo svetliju budućnost zajedno.

2. naš proizvod
Naših proizvoda uključuje sledeće:
Zvezda foka smeće konzervu najlon, hrana torbu, majicu torbom, milostinju torba, ljubimca otpadnih torbu, torbe za pelene bebi, PE kecelja, PE rukavica, torbe, kutiju linijaš, delikatesa list, itd.

3. proizvod protok

4. nam certifikat
Uvek mislimo da sve uspeh naše kompanije je u direktnoj vezi sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Oni odgovaraju najvišim zahtevima kvaliteta kao što je predviđeno 9001, BRC, SGS uputstva i nam stroge kontrole kvaliteta sistema, prešli smo dipl.inž., SEDEX, SGS fabrika nadzora.

5 saradnja partnera
Tesco "," Karfur "," Interplast "," Heliks "," Fastenal

6 testiranje opreme

Pad dpart test Tenstile test
Detektor metala

7 kontrola kvaliteta
Dok budemo imali 9001 i BRC certifikat, uspostavili smo sistem temeljni "PK".

(1) sirovog materijala i pribora kontrolu kvaliteta
Nema instrumenti provjeriti sirovog materijala, samo po dobavljačima sertifikacija. Izrada uzoraka od novog materijala i test uzoraka za poređenje testiranje rezultat sa starim izveštaj. To će biti u redu magacin ako rezultati u okviru tolerancije, Random provera je modni detalj da nastavi defektne proizvode iz magacina.

(2) nalog evaluacija
Kada stignemo do nove naredbe (novi proizvodi umesto ponovljene porudžbine), ako imaju buyerand #39; s uzorcima, testiranje kvaliteta u nam testiranje soba i napraviti zapis, a takođe pravi kontra uzorak za testiranje ponovo upoznati kupce test zapis. Zatim pošaljite na pultu uzorke za potvrdu. U isto vrijeme, stvaraju sav materijal neupadljivo formulu, obrada tehničke u datoteci. Masovnu proizvodnju prema nam tehničke zapis nakon uzoraka potvrdila.

(3) materijalni uklapanje sa ostalima
Odeljenje za proizvodnju će pokazati radionice materijala blending formulu na osnovu tehničkih datoteka. Na OA će slučajni proverava u skladu s tim.

(4) Blowing filma proces
Provera A.Self: operator će sebe provera film širinu i net težina permeter, a onda garantuju ispravnu veličinu i debljinu.
B.QA proverite filmski kvalitet svaka 2 sata. I napuni provere podataka u obrascu zapisa. U ovom obliku, specifikaciju detalja, uključujući torbu širina, Dužina, neto težinu, kao i tolerancije. QA treba da proverimo ključnih kvaliteta pitanje nesreće mogu najlon---snagu razdvojili fizičke proveravanjem. QA treba Poređenje podataka u okviru tolerancije ili ne, ako ne, oni će pitati operatera da zaustavimo napravu i podesite ponovo upoznati pravu speciation. Neispravan filmovi stavljen oblasti škarta.
C.Different debljina film biti testiranje depart uticaj, suza otpor, Zatezna čvrstoća u testiranju sobu. Barem jedan prebaciti jedno vreme testiranja, rezultati testiranja zapišete takođe povratne informacije relevantne za odeljenje u vremenu.

5) torbu vodjenje kontrolu kvaliteta procesa.
A.Self provera. Operator treba da bude masa neto težinu svakog rolnice od strane elektronska skala, garantuju torbu neto težinu. DNA pečat sebe proverava posebno film Nagibni promenila je i bio. Sve ovo proveravanjem popisa.
B.QC provera. QA takođe slučajni provera zaptivne površine dna i neto težinu, kao i druge stavke za popunjavanje zapis. Slučajni provera svaka 2 sata. Ako rezultati premašuju standardne specifikacije, operater volja me je zamolio da prestane mašinu i podešavanje, dok se ne to je ispravan i rastućeg redovno. Neispravan torbe i bio жemo izolovati lance da ukine oblast.
C.Different debljina torbe iz različitih mašina da se testiranje DNA pečat kvaliteta prijavljuje testiranje sobu. Najmanje jednoj smjeni jednom. Rezultati testiranja snimite takođe povratne informacije relevantne za odeljenje.

6) slučajni upisuje ranije u magacinu gotovih proizvoda.
"PK" jaslice će slučajni proverava sve gotovih proizvoda, ako je tolerancija je duži od standardne, to će biti izolovani i ogrebao. Na ovaj način, kloni se defektni gotovih proizvoda magacina.

7) kvaliteta tracebility
Imamo tracebility no.with 6 cifre na dnu svake spoljne boksova. To je odnosno predstavljaju datum proizvodnje maљine, ne. Br. operatera i pečatirane QA nema. Kad se desilo to pitanje kvaliteta, da pratimo ovu torbu sa na tracebility ne.

8) testiranje rul testiranja sobu
Ben originalni uzorak testiranje kvaliteta od kupca.
B.Counter uzorke na testiranje.
C.Main materijala chaged uzorka testiranje.
D.Process tehnika promenjene, uzorak, testiranje
E.Regular testiranje

Sve iznad testiranje uticaj strelica filma, pocepaj otpora, Zatezna čvrstoća i dno seal snagu barem jednom svaki taster shift. Smeštanje podataka za poređenje sa kvalifikovanim standard i povratne informacije u proizvodnju i PK. odeljenje u vremenu.